Nieuws

10 argumenten: Daarom nemen we mensen graag in vaste dienst

Full shutterstock 241745419 604 300 s c1 c t

Zekerheid. Dát geeft een mens rust. En al helemaal als het gaat over financiële zekerheid. Een mens moet toch eten niet waar? Natuurlijk is dat niet alléén de reden waarom we mensen graag in vaste dienst nemen. Een kleine greep uit onze argumenten...

10 ARGUMENTEN VÓÓR VAST DIENSTVERBAND

Ten eerste houden we van mensen die gepassioneerd hun werk doen.

Ten tweede houden we ervan om mensen te zien groeien, óók door de jaren heen.

Ten derde zijn goede mensen schaars op de arbeidsmarkt, dus we binden ze graag aan ons bedrijf.

Ten vierde zijn opdrachtgevers blij met een herkenbaar gezicht dat óók nog eens goed werk levert én terug blijft komen.

Ten vijfde kost het gewoon tijd om elkaar écht goed te leren kennen.

Ten zesde investeren we graag in mensen, bijvoorbeeld door het bieden van opleiding en groeimogelijkheden. En we willen laten voelen dat fouten maken menselijk is. Volgende keer beter. Schouders eronder, en dóór...

Ten zevende leveren mensen die goed in hun vel zitten nog altijd het beste werk.

Ten achtste komen onze consultants bijna allemaal uit de praktijk. Ze begrijpen als geen ander hoe fijn en belangrijk het hebben van een vaste baan is.

Ten negende omdat mensen die langer binnen een bedrijf werken meer zelfvertrouwen opbouwen en als gevolg daarvan in staat zijn om constante kwaliteit te leveren. Fijn voor alle partijen!

Ten tiende omdat we graag écht tot de kern met elkaar willen komen. Want pas dan ontstaat er een band die jarenlang wederzijds plezier geeft.

MEER DAN 10? BE OUR GUEST!

We weten dat lange blogs niet goed gelezen worden online. Dus stoppen we bij tien argumenten. Maar geloof ons, we hebben er nog veel meer. Benieuwd naar onze interesse in jouw persoon? Bel vandaag nog of kom koffie drinken op één van onze vestigingen in het land.

Back