Nieuws

Anders kijken, geeft andere oplossingen... Durf jij?

Full inaxtion anders kijken geeft andere oplossingen 604 300 s c1 c t

We can't solve problems by using the same kind of thinking when we created them. Dat zei Albert Einstein vele jaren geleden al. Dan is het, héél nuchter bezien, best raar dat een behoorlijk aantal mensen in deze maatschappij op dezelfde manier naar flexibele arbeid blijft kijken. En vervolgens blijven zeggen dat de markt vast zit en er zo weining oplossingen zijn... Ik merk het bijna wekelijks tijdens de gesprekken die we voeren en ik lees het terug in de mediaberichten die dagelijks als een onophoudelijke stroom aan ons voorbij trekt: flexibel lijkt bijna een vies woord geworden. En daar kan ik me behoorlijk over opwinden, omdat de manier waarop de huidige arbeidsmarkt zich overduidelijk aan het ontwikkelen is, schreeuwt om goede, professionele vakmensen die dáár zijn waar nodig.

JUIST, JUIST, JUIST...

En dat is dus ook precies wat we doen binnen InAxtion: de juiste mensen inzetten, op het juiste moment, op de juiste plek én bovendien met de juiste instelling en motivatie om lekker aan de slag te gaan. Dat laatste bereik je natuurlijk alleen als je niet alleen róépt dat je goed voor je mensen bent, maar dit ook daadwerkelijk in praktijk brengt...

ZÓ DOEN WE DAT...

Opleidingen verzorgen, luisteren naar wat er speelt in het leven van mensen, óók als het niet over werk gaat. Een prima salaris bieden en werken aan binding met de cultuur van het bedrijf. Dát zijn factoren die iets positiefs bijdragen. Kortom, open met elkaar het gesprek aan blijven gaan en kijken naar waar we in goed overleg waarde kunnen toevoegen. Dát steeds verder verfijnen, uitbouwen en erover praten met anderen is wat mij drijft, elke dag opnieuw. En jij, wat drijft jou?

Hartelijke groet, Marc van Ravenstein

Back