Nieuws

InAxtion sponsort jong technisch talent

Full inaxtion dave hanraths 2 604 300 s c1 c t

Vitality scans, employability en verzuimvermindering... het lijken de tovertermen anno nu als we praten over duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Bij InAxtion zijn we nogal nuchter ingesteld: we kijken vooral naar wat de medewerker zélf aangeeft nodig te hebben. Soms is dat een goed gesprek, soms een opleiding of, in dit specifieke geval, een sponsorbedrag om jong technisch talent te ontwikkelen. Met trots stellen we onze collega's én broers Dave (21) en Mike (17) Hanrath uit Eindhoven aan u voor.

PASSIE VOOR PRESTEREN

'Vanaf het moment dat ik kon lopen, zat ik al op een 50cc quad. En toen ik eenmaal 8 jaar oud was maakte ik kennis met de trialsport. Ik was meteen verkocht: het jaar daarop werd ik Nederlands kampioen in de pupillenklasse. En nu, 11 jaar later, rijd ik in de hoogste klasse van Nederland. Ook heb ik deelgenomen aan de Europese kampioenschappen. Je eigen niveau bepalen, grenzen verleggen en niet kiezen voor snelheid, maar juist voor rust: dát maakt voor mij deze sport tot mijn grootste passie', aldus Dave, die als plaatwerker/lasser vanuit InAxtion werkt voor machinefabrikant Frencken in Eindhoven. Zijn broer Mike vult aan: 'Ik volg, via het Summa College Techniek, een opleiding bij diezelfde Frencken. Ik ben op mijn negende begonnen met trial: ik was de eerste in Nederland op een Oset elektromotor. Toen ik twaalf jaar oud was stapte ik over naar een 125cc: dat jaar werd ik kampioen bij de pupillen. En nu, 5 jaar later, ben ik Nederlands kampioen geworden in de hoogste klasse onder de 18.'

TALENT VERDIENT AANDACHT

Wat ons betreft verdient talent, op welke manier dan ook, aandacht en aanmoediging. Wij geloven dat mensen in hun kracht zetten meer is dan het bieden van alleen mooie woorden. We moeten (en wíllen) het sámen met onze mensen doen. Ons personeel zien we als de motor van InAxtion. En als wij dan af en toe een klein beetje de brandstof mogen zijn, dan geeft ons dat energie en vertrouwen voor de toekomst.

VRAGEN? ZIN IN EEN GOEDE KOP KOFFIE MET DITO VERHAAL? LOOP BINNEN OP ÉÉN VAN ONZE KANTOREN OF BEL EVEN.

Back