Nieuws

Opdrachtgevers en collega's bedankt voor jullie waardevolle inzet!

Full inaxtion cursistene i 2 604 300 s c1 c t

Pittig, maar heel interessant. Dát was hetgeen de 10 cursisten zeiden over de opleiding Meet- en Regeltechniek die zij volgden bij het technisch opleider ROVC. En wat zijn we tróts op onze mensen: het gros van hen heeft zich eerst nog 'even' de Nederlandse taal eigen moeten maken, alvorens ze met de opleiding konden starten. En met resultaat: van de 10 deelnemers zijn er inmiddels 7 geslaagd. Zij zijn doorgegroeid van E&I monteur+ naar E&I Technician. Voordat men met de opleiding kon starten moest er eerst een kennistest gedaan worden om te bepalen of het instroomniveau voldoende was.

DANK AAN ONZE OPDRACHTGEVERS

We zijn, naast aan enthousiaste en kundige leraar Ben Houweling, eveneens dank verschuldigd aan onze opdrachtgevers. Zij hebben ons geholpen in dit traject door onze mensen de kans te bieden in praktijk kennis en ervaring op te doen binnen de meet- en regeltechniek. Ook hebben we, door de taalbarierre in beginsel, een extra cursusdag toegevoegd aan deze opleiding die in eerste instantie uit 8 theorie- en 2 praktijkdagen bestond.

INAXTION FAMILY...

Oké, dat klinkt misschien wat pathetisch, maar we voelen ons binnen InAxtion écht één grote familie. Een familie van betrokken opdrachtgevers, gemotiveerde mensen een enthousiaste schil van mensen die de boel in de breedste zin van het woord organiseren. En natuurlijk komt er, net als in de beste families, een akkefietje. Maar dat lossen we op door openheid en het aangaan van het gesprek.

JOIN THE FAMILY KLINKT NATUURLIJK VEEL TÉ VOOR ONS TECHNISCHE VAKLUI, MAAR WEET IN ELK GEVAL WÉL DAT DE KOFFIE ALTIJD KLAAR STAAT!

Back