Nieuws

Over puntjes op de i en extra stappen zetten...

Full inaxtion over puntjes op de i en extra stappen zetten 604 300 s c1 c t

Weet u het nog, onze gouden stip aan de horizon? En ons onderzoek waaruit naar voren kwam dat onze medewerkers zich goed kunnen vinden in de visie, missie en ambitie van InAxtion? Dat stemt ons positief, want wij zijn er heilig van overtuigd dat gemotiveerde mensen structureel beter presteren en zichzelf daarnaast ook continu willen verbeteren. En dat proces begint in basis met het (her)kennen van elkaars verwachtingen en wensen, zowel intern als extern. Maar het heeft ook te maken met vertrouwen en het naar je zin hebben. Want mensen die het naar hun zin hebben kunnen immers excelleren. Onze medewerkers willen met kop en schouders ergens bovenuit stijgen, de puntjes op de i zetten en nét dat stapje extra zetten.

TOETSING IN DE PRAKTIJK

Wat we maar willen zeggen: voor ons is dit thema dus zó belangrijk dat we er bewust voor gekozen hebben om onder onze medewerkers te toetsen of hetgeen we vanuit het management bedoelen ook daadwerkelijk zo wordt beleefd door de mensen die het in praktijk moeten uitvoeren. En dat bleek dus inderdaad zo te zijn.

ONDERNEMEN 2.0

Waarom we dit delen? We vertellen gewoon graag vanuit openheid waar we met onze club mee bezig zijn. Want elke ondernemer weet: kennis is macht, kennis delen is kracht...

ZIN IN EEN GOEDE KOP KOFFIE MET DITO GESPREK? WE ZIEN EN SPREKEN JE GRAAG.

Back