InAxtion
Zoeken

Krijg toegang tot meer dan 700 specialisten in werktuigbouwkunde en elektrotechniek

Vind de juiste mensen voor je project

Jouw technisch installatieproject. Onze gespecialiseerde technici. Wij leveren vakkundige, gecertificeerde en gemotiveerde werknemers om je project tot een succes te maken.

Deze sectoren bedienen wij

Wij plaatsen technici in de volgende sectoren:

Utiliteit

Wij voorzien grote projecten – waaronder ziekenhuizen, datacenters en kantoren  van monteurs en andere technische specialisten.

Scheepsbouw

Wij leveren monteurs en lassers aan de grootste en kleinere scheepsbouwers in Nederland.

Infrastructuur

Wij werken aan spoorwegen, wegen, luchthavens, havens, bruggen, tunnels – alle infrastructuur waarbij behoefte is aan professionele technici.

Industrie/
Petrochemie

Wij helpen bij het bouwen en onderhouden van fabrieken. Wij doen alles van bouwwerkzaamheden tot het installeren en onderhouden van machines.

Veelgestelde vragen:

Ja, om veiligheidsredenen is het een vereiste dat onze medewerkers in het bezit zijn van een geldig VCA-certificaat of dit behalen.

Ja, om veiligheidsredenen is het een vereiste dat onze medewerkers Engels spreken.

Wij volgen de NBBU-cao. Onze medewerkers worden veelal betaald met een Extraterritoriale regeling. De ET-regeling is voor uitzendkrachten die vanuit het buitenland naar Nederland komen. Omdat een uitzendkracht uit het buitenland extra kosten heeft, is deze regeling in het leven geroepen waarbij de uitzendkracht een deel van het brutoloon kan inruilen voor een vergoeding van deze kosten.

Wij verzorgen op maat gemaakte contracten voor onze medewerkers. Vaak komen zij uit het buitenland, dus komen er andere kosten bij kijken. Wij proberen met raamovereenkomsten een vaste prijs te garanderen. Indien dat niet gewenst is, zijn andere contracten ook mogelijk. Neem contact op met een salesmanager om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen?

Wil je meer weten? Stuur een bericht via ons contactformulier.