InAxtion
Zoeken

Jouw toekomst begint vandaag

Van scheepswerven tot transportinfrastructuur – waar brengt InAxtion jou naartoe? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Onze beloften

Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau. Wij zijn er voor jou. 

Een betrokken, ondersteunend team

Onze adviseurs helpen je daar waar nodig. 

Kansen op lange termijn

InAxtion gaat voor kansen op lange termijn, voor medewerker en opdrachtgever.

Concurrerend salaris

Kies voor financiële rust: InAxtion betaalt je een aantrekkelijk salaris én biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Opleiding en ontwikkeling

Volg de juiste training en certificering voor het leiden van mooie projecten.

Geef je carrière een boost met InAxtion

Wij zijn een people-powered organisatie, dus we bouwen sterke relaties op. We zijn er om je te helpen en voor je te zorgen. Juist als je ver van huis bent. Sterker nog, veel van onze werknemers blijven bij ons tot aan hun pensioen!

Onze betrokken consultants willen je graag leren kennen, zodat ze je kunnen plaatsen in die ene baan die past bij jouw wensen, vaardigheden en capaciteiten. Veel van onze consultants hebben zelf gewerkt aan E&I- en werktuigbouwkundige projecten, dus ze kennen het veld. Dat praat wel zo makkelijk! 

Zó is het om met InAxtion te werken.

Ontdek wat onze collega’s vertellen over hun werk bij InAxtion

Video afspelen

10k
professionals gedetacheerd

+25 Jaren wervingservaring

Facilitair management

Wij hebben accommodaties door het hele land die SNF-gecertificeerd zijn. Dat betekent dat ze voldoen aan de regels voor prettig wonen. Wij vinden het belangrijk dat je contact kunt houden met je vrienden en familie thuis, dus een goede wifi-verbinding is essentieel.

Vervoer nodig? We hebben meer dan 200 auto’s rijden, waarvan steeds meer elektrisch. Om je veilig op weg te helpen, zijn dit allemaal nieuwe auto’s. 

Heb je elektrisch gereedschap of handgereedschap nodig? Wij kunnen het je ook lenen. Dat bespaart ruimte als je op reis gaat.

Je rechten als uitzendkracht

Wij zijn lid van de NBBU-cao voor uitzendkrachten. Dat betekent dat wij een gefaseerd systeem van tewerkstelling hanteren:

Fase 1: initieel contract van 6 maanden

Dit is een proefperiode (ook wel bekend als de uitzendovereenkomst) om je geschiktheid te controleren. Dit betekent dat je contract met onmiddellijke ingang kan worden beëindigd.

Fase 2: van 6 maanden tot 2,5 jaar 

Je werkt op contracten met een beperkte looptijd. In deze fase is het agentuurbeding van toepassing en kan de overeenkomst met onmiddellijke ingang worden beëindigd.

Fase 3: van 2,5 jaar naar 3,5 jaar 

In deze fase kan je dienstverband niet meer met onmiddellijke ingang worden beëindigd. InAxtion is verplicht de looptijd van je contract uit te betalen. 

We vinden het belangrijk dat we een goede en eerlijke werkgever zijn voor onze werknemers. Als lid van de NBBU blijven we daarom goed op de hoogte van de regels die gelden bij personeelsbemiddeling.

Wil je meer weten? Download de NBBU CAO:

Ons privacy beleid

Jouw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd op de juiste manier gebruiken. In onze volledige privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens. 

 

Voor verzoeken, opmerkingen en vragen over ons privacy beleid, stuur een e-mail naar info@almgroep.nl

 

Voor meer informatie, lees ons privacy beleid

Veelgestelde vragen

In de meeste gevallen kunnen wij alleen bemiddelen voor EU-ingezetenen. De regels voor het aanvragen van een werkvergunning zijn vaak niet mogelijk vanwege de aard van het werk. In sommige gevallen kunnen wij bemiddelen voor hogere profielen buiten de EU. Neem voor meer informatie contact op met een consultant.

Ja, wij zorgen ervoor dat je over een geldig VCA-certificaat beschikt, zodat je veilig kunt werken.

Wij faciliteren in huizen voor maximaal 5 personen met privékamers. De badkamer en keuken worden gedeeld. In sommige regio’s is een privéaccommodatie is beschikbaar. Ook bieden we een bedrijfsauto die je kunt gebruiken, inclusief een tankkaart. Let op, hier zijn kosten aan verbonden.

Je ontvangt je salaris wekelijks. De uren van de vorige week kunnen tot dinsdag 12:00 uur worden ingediend. Dan heb je meestal je loon op woensdag. Voer je uren in via tijdregistratie (medewerkerspagina) óf stuur je uren naar dordrecht@inaxtion.com.

Vragen?

Wil je meer weten? Stuur een bericht via ons contactformulier.

Heeft u een klacht?

Bent u een InAxtion-medewerker met een klacht? Dat is vervelend om te horen. Soms kan er iets misgaan, maar we proberen het altijd recht te zetten.

Vertel ons over de klacht, inclusief documenten waar mogelijk (bijvoorbeeld een loonstrook). Stuur dit per e-mail naar klachten@inaxtion.com.

U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.